Publicades totes les factures dels proveïdors

Dins del projecte de Govern Obert, conéixer en detall a què s’han destinat els diners i a quines empreses és possible des de 2016.

Una nova aplicació a la web lapobladevallbona.conmisimpuestos.com/pagos/ permet vore totes les factures que paga l’Ajuntament en temps real. La regidoria de transparència ha posat en marxa esta nova ferramenta del portal de Govern Obert amb la qual es pot consultar els pagaments i les despeses de l’Ajuntament en el moment en què es realitzen.

També es pot conéixer quants diners s’han pagat a una empresa determinada o quants diners s’han gastat en un tipus d’actuació. La web oferix a més un buscador amb el qual es pot consultar qualsevol factura o despesa generada pel consistori.

Les aplicacions d’aquesta web son:

  • «Visor Global» amb la previsió anual del pressupost i l’evolució real de la seua execució per trimestres. Amb ell es poden consultar els diners que es destinen a cada política i quan li costa per habitant.
  • «Polítiques», oferix, dividit per àrees, el que s’invertix en cada partida, la previsió anual i el grau d’execució. La tercera de les aplicacions permet a cada ciutadà saber quants impostos paga en funció de les seues propietats i a què es destinen els seus diners.
  • «Despeses i pagaments»,  conéixer en detall a què s’han destinat els diners i a quines empreses en temps real.
  • «Els meus impostos», conéixer de forma aproximada com es distribueixen els diners que aportes amb els teus impostos.

Amb el portal de Govern Obert, accedim al màxim de claredat en la gestió municipal, on tots i totes, poden disposar del màxim d’informació i saber a què es destinen els seus diners. 

[Redacció]