Per un Finançament Just convoca una cadena humana.

La comissió Per un Finançament Just, que integren els sindicats CCOO, UGT, la Confederació Empresarial Valenciana i els partits PSPV, Compromís, EUPV, Podem i Ciutadans, han convocat per al 22 de novembre una cadena humana per reivindicar una solució a l’infrafinançament del País Valencià.

En commemoració del seu segon aniversari, aquesta comissió vol recordar que la reivindicació d’un finançament just, la condonació del deute històric i unes inversions concordes amb el pes poblacional han de ser ateses “amb urgència” pel pròxim govern.

Amb aquest acte es vol comprometre a tots els partits polítics valencians amb representació a les Corts perquè vetlen perquè el finançament és una prioritat aquesta legislatura.

La cadena començarà simbòlicament en la Delegació de Govern i es desplegarà fins a les Torres de Serrans, lloc en el qual va finalitzar la “històrica” manifestació, amb la participació dels principals representants de les entitats convocants. L’acte conclourà amb la lectura del manifest en la Plaça dels Furs de València.

[Redacció]