L’ESQUERRA: la unió de les esquerres a la Pobla per a les eleccions municipals

Hui es presenta oficialment la confluència dels grups polítics locals d’esquerra unida i esquerra republicana de la Pobla de Vallbona. L’ESQUERRA presenta un projecte plural, integrador, feminista i social.

En la llista s’integren els partits EUPV i ERPV, però també persones compromeses en moviments socials, grups feministes, animalistes, sindicats de base, diversitat funcional, veïnals, etc. i persones que a títol individual volen recolzar la candidatura.

La llista estarà encapçalada per Javier Descalzo, actual regidor a l’Ajuntament de la Pobla i membre de l’equip de govern. El mateix Descalzo ha declarat que “han estat mesos de treball per conformar un equip cohesionat el qual, més enllà de les sigles i personalismes, ha aconseguit adherir en aquesta candidatura, persones amb l’únic objectiu de millorar el dia a dia de les veïnes de la Pobla amb polítiques enriquides per tots els àmbits poblans”.

Podem no s’ajuntarà amb l’ESQUERRA

Finalment, les companyes de Podem de la Pobla no han acceptat anar perquè la majoria del seu cercle (òrgan de decisió) no ha convingut ajuntar-se en aquesta proposta plural i d’esquerres. Des de l‘ESQUERRA es lamenta profundament aquesta decisió fruit d’una valoració “totalment equivocada per no fer una interpretació real del marc electoral de 2019, que res té a veure amb l’escenari de 2015 quan Podem tenia una projecció a l’alça. Ara no és el mateix cas i, a més, la situació objectiva és l’actual situació de representació a l’Ajuntament on Podem no té cap representant”.

[Redacció]