La Pobla de Vallbona tindrà connexió directa amb l’hospital de Llíria

La Conselleria d’Obres Públiques i Vertebració del Territori ha corregit el projecte inicial del nou Mapa del Transport Públic per carretera de la comarca del Camp de Túria i finalment inclourà la connexió directa per autobús de la Pobla de Vallbona amb l’hospital de Llíria.

Itinerari línea 7-B

Aquesta reivindicació finalment es plasma en el nou projecte del transport públic el qual inclou, entre altres modificacions, l’enllaç directe amb l’hospital edetà.

Detall línea L7-B

Cal valorar el treball del grup municipal que, en veu de Javier Descalzo, ha fet tot el que estava a les seues mans per poder solucionar una deficiència que en principi marcava el mencionat pla. Una vegada més es demostra la importància i reconeixement del treball dels nostres companys en l’equip de govern: “activar demandes ciutadanes, portar-les fins on calga i fer-les viables són les polítiques socials i col·lectives que milloren la vida de les persones. Les al·legacions proposades van ser debatudes en el Consell de Medi Ambient i Planificació Territorial del municipi”, ha manifestat el nostre company regidor del govern Poblà, Javier Descalzo. A més ha incidit que, “eixa és una de les prioritats que ens marquem per al nou període legislatiu: seguir treballant de valent per millorar, amb propostes reals, la qualitat de vida de les persones de la Pobla de Vallbona”.

Tota la tramitació de l’expedient es pot consultar en l’enllaç següent

Les al·legacions presentades es poden consultar en l’enllaç següent (escrit d’alegacions N.2)

[Redacció]