Dissabte s’inaugurà la Biblioteca de l’Associació de Veïns Camp de Túria

El passat dissabte es va inaugurar la Biblioteca de l’Associació de Veïns Camp de Túria de la Pobla de Vallbona.

Amb aquesta iniciativa, les veïnes del barri i la resta d’usuàries podran fer ús d’aquest espai el qual s’ha dissenyat per ser un lloc de trobada de joc i aprenentatge d’escacs; per fer tertúlies literàries, certàmens, punt de reciclatge, etc. i com no, per al préstec de llibres.


A l’acte feren presència nombroses persones membres de l’associació així com algunes de les persones representants de l’ajuntament entre els qual va destacar la presència del nostre company i candidat a l’alcaldia pel grup l’ESQUERRA; EUPV+ERPV, Javier Descalzo.


Les persones integrants de l’associació ens comentaren que estaven molt contentes per les mostres de solidaritat i ajuda desinteressada mostrada per un munt de persones integrants del mateix col·lectiu els quals s’han implicat de valent en el treball i fabricació de les prestatgeries o amb la catalogació dels llibres, així com també volen fer arribar la seua gratitud a les persones que han donat llibres i que, en aquesta primera fase, han fet possible el fons bibliogràfic.

Per a finalitzar, també es va agrair personalment “a Virgínia Alba, Toni Alòs i Álvaro Blàzquez pel recital de poesia i música i el concert de violí i, especialment a Abelard Alba per fer possible el projecte. Fou un moment emocionat”.

[Redacció]