Diari de Campanya: hui, demà i dijous, debat a 9 en Tele Pobla.

L’ESQUERRA participa juntament amb la resta de grups què concorren a les eleccions, en el debat electoral que es retransmetrà per Tele Pobla.

Per al grup que encapçala Javier Descalzo és una molt bona oportunitat per refermar les polítiques que s’han portat endavant des de les seues àrees de responsabilitat en el govern municipal i, per descomptat, donar a conèixer les línies del programa electoral de l’ESQUERRA.

Un dels aspectes a resoldre pels participants serà la política de pactes post electoral. Donat que cap enquesta ni pronòstic pressuposa majoria absoluta de cap partit, els acords post electorals es presenten amb gran incertesa i interès per a la ciutadania. Tot i dir que les úniques forces polítiques que han refermat l’acord preelectoral de 2015 són EUPV i ERPV, amb la marca L’ESQUERRA.

Com era d’esperar, els 9 representants dels partits de la Pobla què aspiren a governar l’ajuntament, enregistraren ahir el debat electoral que hui i demà s’emetrà per la televisió local.

El candidat de l’ESQUERRA, a la pregunta de quina ha estat la impressió i valoració de l’encontre electoral, ens ha manifestat que “el fet interessant és veure el debat primer per la televisió i que cada espectador opine al respecte.”

Tele Pobla passarà el debat hui i demà a partir de les 21.00 hores i dijous a partir de les 18.00 hores. Seguirem atents.

[Redacció]