Comença la campanya electoral de les eleccions més participatives.

Anit es va iniciar la cursa oficialment. Tot i que sembla que estem en campanya permanentment, a les 0.00 de hui s’ha donat el tret oficial a la campanya electoral del 26M.

Enguany són unes eleccions diferents de les de fa quatre anys i a totes les anteriors. Sempre, al País Valencià, les eleccions municipals anaven, indefectiblement, amb les de país. Però enguany, l’estratègia i oportunisme dels socialistes, va fer caure al 28A les eleccions de país juntament amb les generals.

Doble contesa.

En tot cas, els valencians i valencianes continuem convocats doblement per al 26M, juntament amb les eleccions municipals, tindrem l’oportunitat (o no) de votar per les eleccions europees.
A la Pobla, anit la majoria de partits iniciaren, dins de la normalitat, la seua particular campanya: penjada de cartells, tanques, sopars prevists, etc. Sols un partit, el PP, se’n va eixir del guió i actuà de forma poc honesta (tal com indicàrem ahir), i va iniciar la campanya abans d’hora.
Pel que fa a la candidatura de l’ESQUERRA, les opcions estan dipositades en la consecució del tercer regidor, és per això que anit, un nombrós equip de companyes i amics, dins l’horari que marca la llei, es posaren totes a una, amb la il·lusió i força necessària per aconseguir sent la força de l’ESQUERRA necessària a la Pobla per quatre anys més.

             
[Redacció]