Article en la revista Viure de Març 2016

Encara no ha passat un any des de les eleccions en què els ciutadans de la Pobla van decidir posar fi a dos legislatures de mal govern, i ja hem pogut presenciar un gran nombre de canvis –transparència, reunions amb la ciutadania, enretirada de les plaques commemoratives de Rus i Blasco, etc– que han servit per retornar al nostre poble la dignitat perduda. Després de tants anys d’obscuritat ens hem alçat i hem començat a avançar, per això hem d’estar –i estem– orgullosos. Però també som ambiciosos i encara no en tenim prou, volem seguir avançant.

Podem dir que ja hem retirat les escombraries,ara el que cal és plantar els arbres perquè d’ells cresca la Pobla del futur. Únicament estarem satisfets quan fem del nostre poble un lloc socialment just, al servei de les persones, respectuós amb el medi ambient i on tothom tinga veu i estiga representat. Som ambiciosos i ho volem tot.

Per això, des de la nostra coalició treballem cada dia –tant al govern local i com al carrer– per fer de la Pobla el lloc que tots anhelem. Continuem i continuarem caminant perquè com a gent d’esquerres és el que sabem fer, perquè creiem que és l’única manera de poder deixar-li a les futures generacions una Pobla millor.

[Grup Municipal EUPV-EVPV-ERPV-AS-AC]