Article en la revista Viure de Desembre 2017

La dreta poblana: PP & C’s. Fantasmes del passat, present i futur

El primer Fantasma, el del passat, mostrà al Partit Popular com va acabar sent el despropòsit que és ara. Hereus del franquisme, començà a créixer obsessionat amb acumular la seua pròpia riquesa, per arreglar els seus propis assumptes i els de els seus amics, sense importar-li hipotecar el futur de generacions i del nostre municipi. Li va mostrar la seua arrogància, la seua intransigència, la seua política… Incapaç de suportar haver de presenciar aquestos records una altra vegada, el PP expulsa al fantasma.

El segon Fantasma, el del present, mostrà  al Partit Popular i a Ciudadanos la seua falta d’iniciativa en la política local, preocupats per plantejar debats aliens al municipi, enarborar banderes i crispar a la societat amb falsedats que desvirtuen la realitat. El PP observa com C’s l’avanç per la dreta.

També mostra la realitat del municipi, una realitat plural, enriquida per la diversitat ideològica i el consens de l’actual govern municipal.

El tercer i últim Fantasma, és el del futur…

El futur està per escriure: escriu tu el futur de la Pobla de Vallbona, un futur on Esquerra Unida, els Verds i Esquerra Republicana tenim molt que aportar.

Comptem amb tu!

[Grup Municipal EUPV-EVPV-ERPV-AS-AC]