Article en la revista Viure d’abril 2018

Teixint esquerres

En política és tan important allò que s’ha fet, complint les coses marcades als programes electorals i als acords municipals de govern, com la manera de realitzar-ho.

Per a açò nostra acció de govern s’ha basat en:

  • la capacitat per a fer funcionar una coalició de quatre partits demostrant que els governs en coalició poden ser estables aportant la pluralitat existent en la nostra societat.

  • la gestió del recursos amb vocació de servei públic. Enfront del model neoliberal que insisteix a culpar als serveis públics del dèficit.

  • el bon govern com a concepte en aplicació de la transparència, la participació ciutadana i la redició de comptes.

És el moment de començar a valorar que ha canviat en aquests tres anys de govern, confrontar models del passat (en els quals donaves un xec en blanc al govern municipal durant quatre anys sense ni tan sols esperar ser escoltada o preguntada) enfront de models de pluralitat democràtica on les confluències de partits avancen pel ben comú.

Des d’Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Els Verds, seguirem treballant per teixir les xarxes necessàries per a integrar i consolidar en el nostre projecte, l’alternativa d’Esquerra de la Pobla de Vallbona on nous actors de la societat civil i partits polítics tenen cabuda.

[Grup Municipal EUPV-EVPV-ERPV-AS-AC]