Ahir es celebrà el Dia de l’Artista a la Pobla de Vallbona

Durant tot el dia d’ahir, al Parc Municipal Benjamín March Civera, es celebrà per primera vegada a la Pobla el Dia de l’artista.

Amb aquesta festa de la cultura, totes les associacions culturals del municipi ens feren gaudir de diverses actuacions i espectacles. Així doncs, s’ha volgut retre homenatge a l’art en tots els seus vessants: música, teatre, dansa, cant, pintura, fotografia, etc.

Totes les persones assistents van poder gaudir d’un munt d’activitats i espectacles per a tots els públics. Des de la dansa, amb les companyes del Taller de Dansa de València Dancing Forward; passant per les interpretacions de dolçaina i tabal de l’Associació EDAS, el grup de Danses de la Pobla; contacontes de l’associació El Cercle; la trobada de Corals o la interpretació de la Banda Juvenil de la Corporació Musical, han estat algunes de les actuacions i interpretacions que ens han fet passar un dia fantàstic.

Aquesta jornada ha sigut promoguda i organitzada pel Consell de Participació de Cultura.

Us deixem amb els enllaços de les distintes publicacions a la xarxa i desitgem, de tot cor, que l’any que ve puguem contar la segona edició del Dia de l’Artista.

http://www.lapobladevallbona.es/va/la-pobla-30/agenda-del-dia/detall/articulo/dia-del-artista/

https://www.facebook.com/pg/diadelartista/posts/

[Redacció]