9 llistes es presenten a les eleccions municipals a la Pobla de Vallbona

Hui s’ha publicat al BOP les candidatures què concorren a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Fins a 9 candidatures s’han presentat pel que fa al municipi de la Pobla de Vallbona.

En posteriors entrades i continguts analitzarem amb més subjectivitat i opinió totes i cadascuna de les propostes i possibilitats de les llistes que es presenten. Ara, a tall de tast, us oferim aquest breu resum de les diferents persones i candidatures que apunten a guanyar-se la representativitat de la ciutadania.

Per aquest ordre, llistem les diferents candidatures amb el cap de llista que han estat publicades hui al Butlletí Oficial de la Província.

Candidatura 1: CIUDADANOS DE URBANIZACIONES LA POBLA DE VALLBONA; cap de llista, Juan Aguilar Moncayo.

Candidatura 2: PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL; cap de llista, Maria Regina Llavata Salavert.

Candidatura. 3: PODEM; cap de llista, María Josefa Alba Núñez.

Candidatura 4: PARTIDO POPULAR; cap de llista, Maria Carmen Contelles Llopis.

Candidatura 5: L’ESQUERRA (EUPV+ERPV); cap de llista, Javier Descalzo Heras.

Candidatura 6: COMPROMÍS PER LA POBLA DE VALLBONA; cap de llista, Josep Vicent Garcia i Tamarit.

Candidatura 7: CONTIGO SOMOS DEMOCRACIA; cap de llista, Jaime Ruix Serra.

Candidatura 8: CIUDADANOS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA; cap de llista Inmaculada Berenguer López

Candidatura 9: VOX; cap de llista, Miguel Ángel Huerta Asensio.

Pel que fa a la nova convocatòria, la novetat més important és l’aparició del partit ultradretà VOX. La resta de candidatures representen un perfil molt similar quant als caps de llista. La majoria repeteixen, és el cas del PP, PSOE, Compromís, CUPO i l’ESQUERRA, tot i que el partit que encapçala de nou el company Javier Descalzo, enguany es presenta amb la marca renovada.

També cal destacar l’aparició de PODEM. Finalment, el grup morat no ha tingut a bé fer aliança amb l’ESQUERRA i, malauradament pels interessos de la unió de les esquerres, la sucursal de Pablo Iglesias anirà en solitari a les eleccions municipals.

Pel que fa a C’s, el partit de Rivera canvia enguany de candidat i, en aquesta ocasió, la llista l’encapçalarà Inmaculada Belenguer.

Per finalitzar el repàs a les distintes formacions, CONTIGO és l’altra candidatura que s’estrena amb el candidat Jaime Ruix.

 

[Redacció]