El passat dissabte es va inaugurar la Biblioteca de l’Associació de Veïns Camp de Túria de la Pobla de Vallbona.

Amb aquesta iniciativa, les veïnes del barri i la resta d’usuàries podran fer ús d’aquest espai el qual s’ha dissenyat per ser un lloc de trobada de joc i aprenentatge d’escacs; per fer tertúlies literàries, certàmens, punt de reciclatge, etc. i com no, per al préstec de llibres.


A l’acte feren presència nombroses persones membres de l’associació així com algunes de les persones representants de l’ajuntament entre els qual va destacar la presència del nostre company i candidat a l’alcaldia pel grup l’ESQUERRA; EUPV+ERPV, Javier Descalzo.


Les persones integrants de l’associació ens comentaren que estaven molt contentes per les mostres de solidaritat i ajuda desinteressada mostrada per un munt de persones integrants del mateix col·lectiu els quals s’han implicat de valent en el treball i fabricació de les prestatgeries o amb la catalogació dels llibres, així com també volen fer arribar la seua gratitud a les persones que han donat llibres i que, en aquesta primera fase, han fet possible el fons bibliogràfic.

Per a finalitzar, també es va agrair personalment “a Virgínia Alba, Toni Alòs i Álvaro Blàzquez pel recital de poesia i música i el concert de violí i, especialment a Abelard Alba per fer possible el projecte. Fou un moment emocionat”.

[Redacció]