Aquesta nit, a les 0.00 hores, s’inicia oficialment la campanya electoral per a les eleccions municipals i europees del pròxim 26 de maig.

Tot i que estem en campanya des de fa molts mesos (primer la moció de Pedro Sánchez i la promesa de convocatòria de noves eleccions generals, després les andaluses i finalment la convocatòria del 28A amb les autonòmiques valencianes), ara és el torn per les eleccions municipals i europees.
A la Pobla, 9 seran les candidatures que finalment concorren en aquesta contesa electoral municipal (tal com informarem el passat 24 d’abril).

EL PP, de nou fent joc brut.


Malauradament, el que ha de ser una nit de concòrdia i de festa (es tradició que la majoria de les candidatures convoquen al personal per fer sopar i, en acabar, s’inicie la tradicional pegada de cartells), el Partit Popular de la Pobla ha trencat amb aquesta norma i ha penjat cartells abans d’hora.
Des d’aquest mitjà volem informar i denunciar la mala praxi que, una vegada més, ha fet palesa el partit de la senyora Contelles. Tal vegada, la pèrdua de l’hegemonia en el bloc de la dreta i el nerviosisme ocasionat pels auguris d’un mal resultat, els han portat a cometre un acte poc decent i de joc brut.
Senyors i senyores del PP, com diu la dita, “no per molt de matinar, amaneix més prompte”.

 

[Redacció]